om oss

Vi inom Teganders Elektriska AB arbetar med entreprenad, installation och service inom el, tele, data, larm och styr & regler. Kort sagt allt som har med sladdar och kablar att göra. Men det är ju inte särskilt unikt.


Det som är unikt med oss är inte vad vi gör utan hur vi gör det. Vi lyssnar på vad våra kunder vill ha och föreslår de bästa lösningarna. Och vi gör våra jobb som om vi skulle ha gjort dem hemma hos oss själva. Det betyder att vi alltid utför vårt arbete med engagemang och noggrannhet. Och eftersom vi arbetar inom alla områden och har gjort det mesta inom branschen uppstår aldrig några överraskningar.

Låter det här som ett företag för dig, kan kan du alltid kontakta oss. Vi lyssnar gärna på dina behov. På mindre jobb kan vi ofta lämna en första kostnadsuppskattning på telefon

Teganders Elektriska AB startades 1980 av Håkan Tegander. Vi har mångårig erfarenhet av elinstallationer i allt – från koja till slott. En av våra specialiteter är installationer av styrsystem för villor, industrier och offentliga fastigheter. vilket är det moderna sättet att styra en elanlägning på 2000 talet.

Vi finns och verkar mest i Östergötland, men gör även en del arbeten i övriga Sverige.

Vi är normalt tillgängliga mellan 07-16 samtliga vardagar. Vid brådskande ärenden på övrig tid lämnas meddelande på mobilsvar eller via mail, så hör vi av oss så fort vi kan.

Välkommen!